Motorbanden per merk

Voor veilige kilometers is het belangrijk dat de banden in perfecte staat zijn want de band is het enige contact van de motor met de weg. Het wordt zelfs aangeraden om wekelijks de banden te controleren op de staat, profieldiepte, spanning en of er schade is. De wettelijke bepaling is 1mm profieldiepte. Wij adviseren dan ook om deze veiligheids- en gebruiksvoorschriften te volgen anders kan dit een negatieve invloed hebben op de prestaties van de motor. Daarnaast breng je ook je eigen veiligheid en die van derden in gevaar.
Vertonen jouw banden tekenen van verdroging, is de band beschadigd of heb je een lekke band? Dan is het aan te raden om de banden te vervangen.

Ons motorbanden assortiment staat hieronder uitgesplitst op merk om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt op de merken klikken om naar het overzicht te gaan. Handig voor wanneer je direct weet welke motorband geschikt is voor jouw motor!
Weet je dit niet of twijfel je over een bepaald merk of type? Neem dan contact met ons op zodat wij je advies kunnen geven bij het maken van je keuze.

Staat het gewenste merk of type er niet tussen? Geen zorgen!
Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om de band voor je te bestellen.

Zelf monteren? Wij sturen de banden kosteloos naar je op!