Winterstalling
Vanaf €25,- euro p.m.

De maand november komt in zicht en we gaan de koude maanden alweer tegemoet. Dat betekent ook vaak dat het motorseizoen er weer op zit, tenzij je natuurlijk voor woon-werk verkeer de motor gebruikt. De echte diehards!

Rijdt jij alleen met mooi weer en staat je motor in de winter stil, maar heb je thuis niet voldoende ruimte of kun je deze ruimte beter benutten? Of zit je wellicht midden in een verhuizing waardoor je de motor even niet kwijt kan? Dan ben je misschien wel aan het rondkijken voor een geschikte motorgarage om jouw topper de komende maanden veilig weg te kunnen zetten.

LM motorservice biedt als motorzaak in Lelystad ook de mogelijkheid tot winterstalling aan. Onze motorgarage is ruim opgezet, verwarmd en tevens ook beveiligd via een alarmcentrale. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om je motor aan een druppelaar te leggen. Hierdoor staat je motor de gehele winter droog en veilig onder toezicht.

LM Motorservice biedt diverse stallingsmogelijkheden aan om het voor jou als eigenaar zo voordelig mogelijk te maken. Wil je jouw motor kort stallen of ben je juist opzoek voor een langere periode? Bij LM Motorservice is dit geen probleem!

Hieronder vind je de mogelijkheden onderverdeeld in diverse pakketten. Voor een standaard winterstalling van 4 maanden (bijvoorbeeld van november 2017 t/m februari 2018) betaal je dan ook maar €100,- euro.
Tevens krijg je van LM Motorservice een Fuel Stabilizer & Octane Booster t.w.v. €25.- euro cadeau. Deze producten zorgen voor een uitstekende conservering van het brandstofsysteem gedurende de winterstalling en/of lange periodes van stilstaan.

Pakket Brons
t.w.v. €100,- euro, incl.:

  • 4 maanden stalling
  • Fuel stabilizer & octane booster t.w.v. 25.- euro

Pakket Zilver
t.w.v. €175,- euro, incl.:

  • 4 maanden stalling – eerste maand gratis!!
  • Fuel stabilizer & octane booster t.w.v. 25.- euro
  • Kleine onderhoudsbeurt t.w.v. €99,- euro

Pakket Goud
t.w.v. €275,- euro, incl.:

  • 4 maanden stalling – eerste maand gratis!!
  • Fuel stabilizer & octane booster t.w.v. 25.- euro
  • Grote onderhoudsbeurt t.w.v. €199,- euro

Is 4 maanden niet genoeg en wil je jouw motor liever nog langer bij LM Motorservice stallen? Dan is dat uiteraard geen probleem!
De kosten per extra maand bedragen €25,- euro.

Heb je vragen over de pakketten, wil je weten of er nog plek is of ben je nieuwsgierig naar onze motorzaak? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.