Ervaringsverhalen van onze klanten

Hoe kies jij een betrouwbare motorgarage uit waar je jouw snelle liefde aan toevertrouwt?
Een garage dichtbij huis of juist die ene werkplaats waar je veel goede verhalen over hoort en leest?
Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van klanten te delen. Alleen zo krijg jij als klant een goed beeld van onze kennis en service.

Ben je benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Bekijk dan hieronder de diverse ingestuurde reviews.
Wil jij ook jouw ervaring kenbaar maken? Geef ons dan jouw review door en wij plaatsen hem op de website!

Ik was erg laat met het regelen van een beurt voor mijn vakantie. Gelukkig kon ik snel terecht! Goede service met een zeer goede prijs! Ook achteraf kon ik nog voor advies bij hen terecht.

Juni 2017

Laura Vos – De Haes

Supergave nieuwe Pirelli Diablo Rosso lll banden laten plaatsen onder mijn CBR 600rr bij LM motorservice.. Leroy had het super snel & netjes voor elkaar, zodat ik nu veel veilige km’s kan maken!

Juli 2017

Anouk Kroese-Honselaar

Ik heb bij LMmotorservice nieuwe banden van het merk Continental Premiumcontact 6 gekocht en daarna meteen door hun mijn winterbanden laten vervangen. Hier kon ik op wachten en ben zeer tevreden over de goede en snelle service. Bedankt mannen!

Juni 2017

Willem de Vries
Goede service , op afgesproken tijd motor opgehaald, voor en achterband vervangen, remblokken gelijk laten vernieuwen , kan met een veilig gevoel de weg op en voor een schappelijke prijs, Mike bedankt !

Mei 2017

Peter Buijs

Vandaag nieuwe hoefjes voor mijn werkpaard! Super bedankt voor de service, al driftend de werkplaats uit!

April 2017

Dominic Mulder

Super service.
Gebeld om afspraak te maken voor vervangen achterband en kon snel terecht. Terwijl de achterband werd vervangen had ik toch ook maar bedacht om de voorband te vernieuwen. Ondanks ik alleen een afspraak had voor het achterwiel, werd gekeken of de voorband op voorraad was en toen dat het geval bleek, kon die ook direct gemonteerd worden.
Naast de banden werd ook nog even een snelle check uitgevoerd op slijtage onderdelen, zodat je weer met een veilig gevoel de weg op gaat.

Maart 2017

Marcel Rijnbeek

Mike! Super bedankt voor t vervangen van m’n achterbandjes! Had onderweg naar Apeldoorn geen helikopter meer achter me!! Supersnel en goed gedaan! Kom hier zeker terug (en dat vanuit Amsterdam).

Maart 2017

Esther Vriend

Ik had een probleem met de achterband van mijn motor. Leroy heeft een prima diagnose gesteld en de reparatie vlot uitgevoerd voor een zeer schappelijke prijs. Wat wil je nog meer?
Jullie hebben er een vast klant bij.
Groeten Rein

P.S. Over schappelijke prijzen gesproken, kijk ook eens naar hun prijzen voor (motor) banden. Echt scherp!

December 2016

Mawr Anhysbys

Heb nieuwe set voorbanden er op gekregen. Trilling weg en de auto rijdt weer geweldig.
Goede service mijn complimenten.Ga zo door!

6 juli 2016

Joel Nortan

Vlotte service en vriendelijk geholpen.

4 oktober 2016

Jaap Niezen