Over LM

LM Motorservice is in 2015 opgericht door Leroy Manuel – vandaar LM.
Al vanaf kleins af aan heb ik een passie voor motoren en zat als kleine jongen dan ook al geregeld op de tribune bij TT circuit Assen. Op mijn twintigste haalde ik mijn motorrijbewijs en vanaf daar is de motorhobby steeds verder uitgebreid: van het sleutelen aan de motor tot aan zelf meerijden in de wedstrijdgroep op het circuit.
Motorrijden is niet alleen een passie maar ook een levensstijl geworden. Steeds vaker sleutelde ik aan de motoren van andere motorvrienden, totdat iemand een keer vroeg waarom ik geen eigen motorzaak begon. Ja waarom ook eigenlijk niet?

Zodoende ben ik in 2015, na 7 jaar hobbymatig bezig te zijn geweest, begonnen met mijn droom te verwezenlijken. Mijn eigen motorzaak, LM Motorservice, is gevestigd in Lelystad en inmiddels hét adres in Flevoland voor jouw motor! Van reparaties, onderhoudsbeurten tot aan nieuwe motorbanden en andere onderdelen.

LM Motorservice werkt nauw samen met internationale leveranciers waardoor ik mijn service en diensten tegen een scherpe prijs aan kan bieden! Terwijl ik de motor onderhanden neem, kun je gerust wachten onder het genot van een bakje koffie. Tevens heeft LM Motorservice een open werkplaats waardoor je precies kunt zien wat er met je motor gebeurt en welke onderdelen vervangen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen banden bij LM Motorservice te bestellen. Kosteloos stuur ik deze dan naar je toe.

Heb jij vragen over je motor, toe aan een onderhoudsbeurt of ben je opzoek naar nieuwe banden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ik help je graag verder om veilig de weg op te kunnen.