Reparatie en onderhoud

Bij LM motorservice, dé motorzaak in Lelystad, kun je terecht voor reparatie en onderhoud aan de motor. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je motor en dat zeggen wij niet voor niets!

Is jouw motor toe aan een onderhoudsbeurt of zit je met een kapot onderdeel? Zit er geen profiel meer op je motorbanden? Of wil je gewoon een nieuwe uitlaat onder jouw topper? LM Motorservice is de motorzaak in Lelystad die jou graag verder helpt zodat je veilig de weg op kunt!

Doordat LM Motorservice nauw samenwerkt met grote leveranciers in heel Europa, kunnen wij aan alle merken- en type onderdelen komen tegen een scherpe prijs! Wilt u alle onderdelen origineel houden of gaat uw voorkeur uit naar een goedkopere variant? Alles is mogelijk bij LM Motorservice. Transparantie en een duidelijke prijsraming is waar wij voor staan. Je weet precies waar je aan toe bent en er zullen geen onverwachtse kosten om de hoek kijken.

Tevens heeft LM Motorservice een open werkplaats wat jou als eigenaar van de motor de mogelijkheid geeft om mee te kijken. Op deze manier ben je direct getuigen van het proces en zie je zelf welke onderdelen er worden vervangen en waarom.

Is jouw motor toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? Ben je opzoek naar nieuwe banden? Of moet er iets ander met de motor gebeuren? Bekijk hieronder dan onze diensten:

Indien je motor technische problemen heeft, het weer de rit niet toelaat of je niet in de mogelijkheid bent om de motor bij ons te brengen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengserviceWij halen de motor op en brengen deze na de reparatie weer terug.